One meter class sailing boat hull resistance - Peraveen N. Kannadhas, 1994- , author; Adi Maimun Abdul Malik, supervisor 613258; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Senibina Kapal dan Kejuruteraan Luar Pantai)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017