Pengaruh program kitar semula di kalangan pelajar di Politeknik Sultan Idris Shah - Ibrahim Mohd. Zulkifli, 1983- , author; Mohd. Nor Othman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2016