Combustion performance of various syngas compositions in swirl combustor - Nor Afzanizam Samiran, 1986-, author; Mohammad Nazri Mohd. Jaafar, 1963-, supervisor; Chong, Cheng Tung, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Doktor Falsafah (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017