Inovasi solat lab - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan. Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2016)
The program was aired on RTM1, Biz Malaysia