IPASA mobile lab (makmal bergerak) - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan. Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2015)
The program was aired on TV3, Malaysia Hari Ini, 22 January 2015