Isu dan cabaran yang dihadapi oleh pengeluar komponen sistem binaan berindustri (IBS) - Hazruwani A. Halim, 1978-, author 514851 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017