Safety performace success factor in construction industry - 610624 Farah Zahida Hassan, 1991- , author; 210361 Aziruddin Ressang supervisor; 8022 Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018