Keberkesanan program akrab terhadap pembangunan pekerja dalam kalangan kakitangan sokongan di IPG Kampus Pendidikan Islam, Bangi - Mohamad Arsyad Mohamad Hussin, author 610748; Mohd. Azhar Abd. Hamid, 1968- , supervisor 608955; Fakulti Pengurusan 538641 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Sains (Pembangunan Sumber Manusia))