Fatigue analysis of catenary offset buoyant riser assembly(cobra) concept - Fahd Ezadee Jamaludin, 1985- , author; Jaswar Koto, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017