The total direct cost and knowledge, attitude and practices to musculoskeletal disorder - Norsheila Zainal Abidin, 1991-, author 610982; Jafri Mohd. Rohani, 1966-, supervisor 580599; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Kejuruteraan Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017