Kajian kualiti air di dalam penilaian kesan alam sekeliling (EIA) terhadap projek pembangunan di Bukit Besi, Terengganu - 288437 Shamzani Affendy Mohd. Din (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999