Deposition of reduced graphene oxide film using drop casting for flexible electronic - Nurul Daiyana Abd. Hamid, 1985-, author; Shaharin Fadzli Abd. Rahman, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018