Ground penetrating radar signal modelling for petroleum leakage - Norwahidatul Akma Kamal, 1992-, author; Zulkarnaini Mat Amin, 1961-, supervisor; Fakulti Geoinformasi dan Harta Tanah (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Sains (Kejuruteraan Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017