Optimal spectrum sensing for cognitive radio network utilizing software defined radio platform - Nurizan Tahir, 1985-, author; Rozeha A. Rashid, 1968-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018