Image forensic for digital image copy move forgery detection - Yeap, Yong Yew, 1991-, author; Usman Ullah Sheikh, 1981-, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Komputer dan Sistem Mikroelektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018