Power management unit for a leadless pacemaker - Mahdi Khalili, author; Eko Supriyanto; Mohammad Haikal Satria, supervisor; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Sains (Kejuruteraan Bioperubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017