Intelligent robot arm pick and place using Hough transform vision algorithm - Mohamed Abbas Mohamed Elamin, 1982-, author; Kumeresan A. Danapalasingam, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018