Challenges faced by private developers in developing affordable housing in Kuala Lumpur - Raja Saharudin Raja Muda, 1972-, author 611439; Mohamad Ibrahim Mohamad, supervisor 211109; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Sarjana Kejuruteraan (Pengurusan Pembinaan)