Wearable phototherapy device for hyperbilirubinemia treatment - Aishah Umairah Abd Aziz, 1994- , author 611562 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Bio-Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017