Vibration analysis of a motorcycle sport rim - Abdul Razif Saharuddin, 1994-, author 611575; Nurulakmar Abu Husain, supervisor 548462; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017