Torrefaction of densified palm kernel shell - Muhammad Heiree Mohamed Harif, 1993- , author; Mohd. Faizal Hasan, 1982- , supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017