Safety management in surface excavation - Tengku Mohamed Hazrain Fadly Tuan Yaacob, 1977-, author; Aziruddin Ressang, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017