Effect of geotextile on slope stabilization - Noor Alia Syakira Mohd. Asri, 1991-, author; Nazri Ali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017