Mitigation of variation order in construction project at Kota Bharu, Kelantan Darul Naim - Ahmad Muzhafarruddin Abd. Mallek, 1985-, author; Aziruddin Ressang, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017