Penyahwarnaan air sisa kilang batik menggunakan enzim cendawan - Nur' Wanis Zahari, 1989-, author; Mohd. Fadhil Md. Din, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017