Isu dan cabaran kontraktor dalam perlaksanaan projek kerajaan yang menggunakan IBS - Awadi Mamat, 1980-, author; Abdul Rahim Abdul Hamid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017