Famelab Platform Terbaik, Cungkil Bakat Saintis Muda - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan. Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
The program was aired on Astro Awani, Agenda Awani, on Friday 2nd. of June 2017