Air flow optimization of the vehicle cooling system test RIG - Lee, Jun Hao, 1994-, author 611894; Zulkarnain Abdul Latiff supervisor 637378; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal 8081 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017