Keperibadian Wanita Muslimah Seperti yang Digambarkan oleh al-Qur'an dan al-Sunnah - Al-Hashimi, Muhammad Ali, Dr., author; Juanda Jaya, translator (Bandar Baru Bangi : Maktabah al-Qardhawi, 2002)
Includes bibliographical references