Mencipta Kekayaan Baru Negara Melalui Penyelidikan - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan. Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2013)
The program was aired on TV3, Astro Awani, on Monday 29th October 2013