Money recognition application - Nurfarrah Liana Sa’adon, author 642623 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer (Perisian Grafik dan Multimedia))