Hubungan antara personaliti dan gaya kepimpinan di Majlis Perbandaran Temerloh - Norseha Mohamed, author 611997; Mohd. Azhar Abd. Hamid, 1968- 608955; Fakulti Pengurusan 538641 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018