Faktor-faktor yang mempengaruhi perilaku keinginan untuk menggunakan aplikasi kesihatan mudah alih - Safiah Amirah Ahmad 1995- , author 611995 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018