Hubungan antara faktor-faktor pemindahan latihan dengan tahap pemindahan latihan - Muhammad Nuh Ramlie , author 612051; Irmawati Norazman, 1980- supervisor 605218; Fakulti Pengurusan 538641 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018