Hubungan antara 5 personaliti utama dengan pemindahan pembelajaran selepas latihan - Ulfahhidayah Nasril, author 643047 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Manusia))