Jenis personaliti dan kaitannya dengan tahap produktiviti inovasi penyelidik/staf akademik - 612062 Nurul Afiqah Amer, 1995- author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018