Hubungan diantara pusingan kerja terhadap prestasi kerja di Tesco Kulai - Bahzi Azwara Azman, author 612073; Irmawati Norazman, 1980- supervisor 605218; Fakulti Pengurusan 538641 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018