Montaj-KUALA LUMPUR TECHNICAL COLLEGE CAMPUS - Universiti Teknologi Malaysia. Perpustakaan. Unit Pembangunan dan Pengurusan Multimedia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Downloaded from Youtube Mr. Teh Hong Kia