Hubungan antara personaliti big five dengan pemikiran kritis dalam kalangan jururawat di Hospital KPJ Johor - 612169 Nurul Aizzah Ahmad Razali author (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018