Athletes training and performance monitoring system - Rahmat Kamba, 1994-, author; Sharifah Kamilah Syed Yusuf, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017