Low cost webcam based colour sorting system - Mohamad Faezzudin Ahmad Jaafar, 1994- , author; Mohamad Amir Shamsudin, 1983- , supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017