WIRELESS VIBRATION FAULT TOLERANCE SYSTEM IN STEAM TURBINE USING NEURAL SLEEP FUZZY - Moneer Ali Lilo, 1972-, author; Liza Abdul Latiff, Dr., supervisor; Aminudin Abu, Dr., supervisor; Sekolah Razak UTM Dalam Kejuruteraan dan Teknologi Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Ph.D) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017