THE ENHANCED GLOBAL SERVICE RISK MANAGEMENT FRAMEWORK FOR DISTRIBUTED SOFTWARE TEAM - Wan Suzila Wan Husain, 1977-, author; Yazriwati Yahya, supervisor; Sekolah Informatiks Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Perisian) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017