Price tag recognition for android application - Mohamad Noor Alim Hussin, 1994- , author; Mohd. Azhar Abdul Razak, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017