Study on traffic congestion of Jalan Pasir Puteh, Ipoh Perak - Tan, Lay Boon, 1980-, author 612242; Mohd. Rosli Hainin, 1961-, supervisor 606541; Fakulti Kejuruteraan Awam 8022 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam))