Natural language processing engine for on-the-go application - Muhammad Hadi Asyrafi Abdul Halim, 1994- , author; Musa Mohd. Mokji, 1979- , supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017