A CASE STUDY FOR CYBER HYGIENE AWARENESS IN ABC COMPANY - Hairunnazri Haron, 1985-, author; Rasimah Che Mohd. Yusoff, Dr., supervisor; Sekolah Informatiks Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Sarjana Sains (Jaminan Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017