Walking pattern analysis on baby carrier wearer - Mazlina Hanim Zainuddin, 1994- Author 637725; Aizreena Azaman supervisor 441314; Fakulti Biosains dan Kejuruteraan Perubatan 538915 (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2018)
Project Paper ( Sarjana Muda Kejuruteraan (Bio-Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2018