MANAGEMENT FRAMEWORK TO REDUCE DELAYS IN ROAD CONSTRUCTION PROJECTS IN SUDAN - Khalid Mohamed Khair Mohamed, 1969-, author; Zainai Mohamed, Prof Emeritus, Dato'., supervisor; Roslina Mohammad, Dr., supervisor; Sekolah Razak UTM Dalam Kejuruteraan dan Teknologi Termaju (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Thesis (Doktor Kejuruteraan (Pengurusan Perniagaan Kejuruteraan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017