Fertigation system with automatic fertilizer's mixer - Muhammad Afiq Mustafa, 1994-, author; Salinda Buyamin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2017)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2017